KOÇLUK
Kariyer PSİKOMENTORLUĞU

FırtınanıŞiddeti Ne Olursa Olsun Martı Asla Sevdiği Denizden Vazgeçmez (A.Capus)

Kariyeriniz Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kısa-Orta -Uzun Vade Kariyer Hedefleriniz Nelerdir?

Nasıl Bir Kariyer Yaşam Amacınıza - Değerlerinize Eşdeğer Bir Kariyer Olabilir?

Mevcut Kariyeriniz Değerlerinizle ve Yaşam Amacınızla Eşleşiyormu?

İşe Gitmek Sizi Mutlu Ediyormu?

Krizde Stratejik Kariyer Yönetimi?

Kariyerine Liderlik Edebiliyormusun?

İşinizde Tam Potansiyelinize Ulaştığınızı Düşünüyormusunuz?

Dışarıda Sizin İçin Farklı Bir Şeyler Varmı Acaba?

Bu ve benzeri sorularınız için size yol arkadaşı olmak istiyoruz.

Hepimiz kariyer hayatımıza bir yerlerden başladık. Hayat bir Külfet / Nimet dengesidir. Hayata ne kadar yatırım yaparsanız o kadar nimetinden faydalanma olasılığınız artacaktır. Kariyer hayatına doğru yatırım yapan, doğru şekilde çaba sarf eden, sürekli gelişimi felsefe edinmiş herkes iyi bir kariyeri hak eder. Ancak bazen başlangıçta muhtelif sebeplerle yanlış seçimler olur, bazende doğru seçimlerde işi zorlaştıran yöneticiler ve engeller-gedikler oluşur, işte kariyer koçluğu sizin bu engelleri aşmanızda size yol arkadaşı olur. Fırtınalı kariyer hayatınızda doğru limanlara ulaşma noktasında destekçiniz olur.  Okuldan yeni mezun olan yada olacak arkadaşlar bu çalışma sizin kendiniz için en doğru olma ihtimali yüksek kariyere adım atmanızda yol gösterici olabilir. İş hayatına adım atmış ama kariyer yolunu henüz netleştirememiş profosyoneller bu çalışma sizin doğru bir kariyer planlaması yapmanıza destek olabilir ve kariyerinde belli noktalara gelmiş ancak sonrası için soru işaretleri, endişeleri, kaygıları ve korkuları olan profosyoneller bu çalışma korkularınızı atmanızda kaygı ve endişelerinizden kurtulmanızda size yol arkadaşı olabilir. Mutlu olmak için mutluluğu öngörmek gerekir. Bu noktada hayallerin fizibiliteside son derece önemlidir. Bu çalışmada özgeçmişinizin hazırlanması yada gözden geçirilmesi, swot analizi, hedef çalışması, yetkinlik analizi, profil analizi, beş boyutlu analiz v.b. çalışmalarla sizin kariyer hayatınızdaki yol arkadaşınız olmayı amaçlıyoruz.

Çalışma Biçimi; 

Ön Görüşme ( 30 Dakika ) Ücretsizdir. 
Çalışma Yol Haritasının Belirlenmesi

Kişilik envanteri (başında ve sonunda gerçekleştirilir)
4 - 8 Seans Bire Bir Çalışma ( Her bir seans 75-90 dakika aralığında gerçekleşir)

Çalışma detayı öngörüşme sonrasında birlikte belirlenir ve kişiye özel farklı paketler üzerine konuşulur anlaşma gerçekleştirilir.

Data1© 2016 Ayna Danışmanlık. Sitedeki tüm görsel materyaller, tur detayları ve tüm içeriklerin telif hakları Aynaca’ya aittir.