KOÇLUK
Lider PSİKOMENTORLUĞU

Kaderimin Efendiside Benim, Ruhumun Kaptanıda! (N.Mandela)

Gelişen ve değişen dünya, farklı kuşaklar, bu kuşakların farklı özellikleri ve kuşaklar arası çatışmalar ve bunların gerektidiği açık iletişim modelleri, atlatılan pandemi dönemi ve biriktirdiği psikolojik - sosyolojik yük, rekabet gücünün dinamik yapısı v.b. faktörler  günümüz dünyasında liderlik kavramının tekrar ele alınmasını gerektirmiştir. Özellikle kriz dönemlerinde işi ve İnsanı birlikte yönetirken kendini, astını, üstünü ve çevresini yönetirken, krizide stratejik şekilde yönetebilmek Lider Modeli için temel gereklilik haline gelmiştir. Liderinde sürekli değişimi ve gelişimi artık bir gereklilik haline gelmiştir. Bu çalışma ile Dünyayı değiştirmeye çalışırken kendimizden başlamamız gerektiği farkındalığını yaşamayı amaçlıyoruz. Bu değişim için içsel ve dışsal yolculukta size yol arkadaşlığı yapmayı hedefliyoruz.

Ön Görüşme ( 30 Dakika ) Ücretsizdir. 
Çalışma Yol Haritasının Belirlenmesi

Kişilik envanteri ( başında ve sonunda gerçekleştirilir)

3 adımda (Farkındalık - Eylem - Süreklilik) 8 - 12 Seans Bire Bir Çalışma ( Her bir seans 75 - 90 dakika aralığında gerçekleşir)

Çalışma detayı öngörüşme sonrasında birlikte belirlenir ve kişiye özel farklı paketler üzerine konuşulur anlaşma gerçekleştirilir.

Data1© 2016 Ayna Danışmanlık. Sitedeki tüm görsel materyaller, tur detayları ve tüm içeriklerin telif hakları Aynaca’ya aittir.